125

U sklopu app konkursa u Srbiji, Ivan Kadić izvršni direktor kompanije „60 Seconds“ je održao video prezentaciju za učesnike 13. mts app konkursa na kojoj je podijelio svoja iskustva u kreiranju aplikacija. Perspektiva iz ugla uspješnog preduzetnika bila je izuzetno motivišuća za učenike koji su mogli iz prve ruke da dobiju informacije kako da posmatraju aplikaciju kao proizvod namijenjen tržištu.

Ivanovu pdf prezentaciju možete preuzeti ovdje a predavanje pogledajte na linku: https://youtu.be/90HXsv5eYiA.

Podsjećamo, m:tel App takmičenje ima i regionalni karakter, budući da je ono u isto vrijeme otvoreno i u Srbiji i Crnoj Gori.

Takođe, najbolji autori aplikacija iz BiH, koji tu titulu osvoje na državnom takmičenju, takmiče se i na regionalnom nivou u Regionalnom App izazovu, koji organizuju Telekom Srbija, m:tel BiH i m:tel Crna Gora, i u kome učestvuju učenici iz sve tri navedene zemlje.

Kao diplomirani inženjer sa prestižnog univerziteta u Firenci, Ivan Kadić se etablirao u inovativnoj zajednici Srbije i Velike Britanije. Kao izvršni direktor kompanije “60 seconds” sa sjedištemu Velikoj Britaniji, a koja dobija podršku od vodećih fondova kao što su Founders Factory London, L’Oreal, SFC Capital, Gaingels USA i Telekom Srbija Ventures, Ivan je pokazao svoju sposobnost da uspješno vodi i razvija posao. Ivanova biografija uključuje i pobjedu na takmičenju Bridge 2021, organizovanom od strane UK Department of International Trade i Innovate UK, kao i saradnju sa kancelarijom London amd Partners, kancelarijom gradonačelnika Londona i Univerzitetom u Mančesteru na razvoju inovativnih rješenja za tržište eCommerce u Velikoj Britaniji. Kao predavač i panelista na događajima u zemlji i inostranstvu, Ivan je član zajednice Serbian entrepreneurs i udruženja za eCommerce u Srbiji.

Share
Go Top